ИНТИМЕН ЖИВОТ

В живота си всички ние, жените, изпитваме редица промени в тялото си, които често засягат нашето интимно равновесие и комфорт. Това понякога ограничава удоволствието, което получаваме от сексуалния контакт.

 

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

ОТЗИВИ

"След бременността сексуалното ми желание беше много слабо. Чувствах се тъжна и разочарована и реших да пробвам LIBIFEME®. Само 2 месеца след като започнах да го приемам почувствах, че сексуалното ми желание и влажността във влагалището ми се увеличават. Това е наистина невероятно! Желанието на моя съпруг и удоволствието, което изпитвах се върнаха. Благодаря ви!"

П., на 33 години

"Чух за LIBIFEME® преди 3 месеца и реших да го пробвам. Първоначално не чувствах голяма разлика, но след първия месец започнах да се наслаждавам повече на сексуалния контакт с приятеля ми и се чувствах по-влажна. От тогава съм голям фен на LIBIFEME®."

Ани Л., на 39 години

"Реших да опитам LIBIFEME® Meno 50+ , по препоръка на приятелка, тъй като понякога имах влагалищна сухота поради ранна менопауза. След приемане на таблетките в продължение на 3 седмици започнах да се чувствам по-влажна и кожата ми стана по-малко суха и по-хидратирана. Вземам го вече 4 месеца и се чувствам чудесно, тъй като повлия положително на моята сексуална жизненост!"

М., на 46 години

"Откакто започнах да приемам LIBIFEME® Meno 50+ , не мога да спра да го споменавам на приятелките си. Таблетките спомогнаха за преодоляването на значителна част от проблемите, които имах след менопаузата, и които пречеха на брачния ми живот. Влагалищната сухота, която в някои случаи забавяше половия акт, а в други го правеше много болезнен, ме караше постоянно да избягвам сексуален контакт. Промяната, която почувствах след приема на LIBIFEME® Meno 50+ е направо невероятна! Затова моят съвет към всички жени е да започнат да приемат LIBIFEME® Meno 50+ , който помага за подобряване на сексуалната активност и допринася да се чувстваме отново щастливи."

Л., на 62 години