ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Μεγαλώνοντας, οι γυναίκες βιώνουν αρκετές σωματικές αλλαγές που συχνά επηρεάζουν την σεξουαλική ισορροπία και ευεξία και δύναται να περιορίσουν το αίσθημα της απόλαυσης κατά τη σεξουαλική επαφή.

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

"Μετά την εγκυμοσύνη, αντιμετώπιζα χαμηλή λίμπιντο. Νιώθοντας λύπη και απογοήτευση αποφάσισα να δοκιμάσω τα δισκία LIBIFEME®. Μόλις 2 μήνες μετά, είχα αυξημένη λίμπιντο και κολπική ενυδάτωση. Τώρα, νιώθω τόσο καλά που συνεχίζω να τα παίρνω! Είναι πραγματικά απίστευτο: πλέον μπορώ να ξανανιώσω το αίσθημα σεξουαλικής διέγερσης και απόλαυσης. Σας ευχαριστώ!"

Π., 33 ετών

"Άκουσα για τα δισκία LIBIFEME®πριν από 3 μήνες και είχα σκεφτεί να τα δοκιμάσω. Στην αρχή δεν ένιωθα μεγάλη διαφορά, αλλά μετά τον πρώτο μήνα, άρχισα να νιώθω περισσότερη απόλαυση κατά τη σεξουαλική επαφή με το αγόρι μου και πιο ενυδατωμένη την ευαίσθητη περιοχή. Από τότε υποστηρίζω θερμά τα δισκία LIBIFEME®."

Άννα Λ., 39 ετών

"Αποφάσισα να δοκιμάσω τα δισκία LIBIFEME® Meno 50+ , αφού τα συνέστησε ένας φίλος, καθώς αντιμετώπιζα κολπική ξηρότητα λόγω πρώιμης εμμηνόπαυσης. Μετά τη λήψη των δισκίων για 3 εβδομάδες, άρχισα να αισθάνομαι πιο ενυδατωμένη την ευαίσθητη περιοχή και το δέρμα μου λιγότερο θαμπό και πιο ενυδατωμένο. Τα παίρνω εδώ και 4 μήνες και νιώθω υπέροχα αφού έχει επηρεάσει θετικά τη λίμπιντο μου!"

Μ., 46 ετών

"Από τότε που άρχισα να παίρνω τα δισκία LIBIFEME® Meno 50+ ,δεν μπορώ να σταματήσω να μιλάω γι’ αυτά στους φίλους μου. Το LIBIFEME® Meno 50+ έχει βοηθήσει στην επίλυση αρκετών προβλημάτων που αντιμετωπίζω μετά την εμμηνόπαυση, που επηρέασαν αρνητικά την σεξουαλική μου ζωή. Η αλλαγή στην κολπική λίπανση, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις είτε καθυστερούσε τη σεξουαλική επαφή είτε την έκανε τόσο επώδυνη σε σημείο που αναβαλλόταν συνεχώς, ήταν καταπληκτική! Επομένως, η συμβουλή μου σε όλες τις γυναίκες είναι να αρχίσουν να παίρνουν τα δισκία LIBIFEME® Meno 50+ καθώς βελτιώνουν τη σεξουαλική μας ζωή, συμβάλλοντας γενικότερα στην ευτυχία μας."

Λ., 62 ετών